Wielerkleding


Wielershirts

We hebben een wielershirt voor de Giro d'Utrecht laten ontwikkelen. Een ontwerp dat in lijn staat met de andere twee toertochten uit de Utrechtse Wielertrilogie. Het knallende wielershirt is tijdens de inschrijving los bij te bestellen voor € 30,00.
Het shirt kan op zaterdag 20 mei op het startterrein worden opgehaald bij de daarvoor ingerichte marktkraam.

Op het ontwerp dat je hier kunt zien zijn de partnerlogo's niet meegenomen. De logo's die we plaatsen worden in het wit of zwart gedrukt zodat het ontwerp verder rustig blijft.

Wielerbroek

Naast het wielershirt bieden wij ook een wielerbroek aan. De wielerbroek heeft een neutraal zwart ontwerp, zodat de broek bij al jouw wieleroutfits past! De wielerbroek is optioneel bij te bestellen tijdens jouw inschrijving voor maar € 69,95.

Kies de juiste maat

Het Giro d'Utrecht wielershirt is uniseks. Om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel van onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt.

Het wielershirt valt klein. Vind je een wielershirt al snel te strak of te kort? Bestel dan een maat groter dan de maattabel aangeeft.

We hebben slechts een beperkte voorraad van de wielershirts. Het is daarom niet altijd mogelijk om het shirt te ruilen voor een grotere of kleinere maat.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen