Inschrijven

De inschrijving voor de Giro d'Utrecht op zondag 19 mei 2024 is geopend! Verzamel jouw fietsmaten en schrijf jullie zo snel mogelijk in! Wil jij volledig op de hoogte blijven over de Giro d'Utrecht? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Tarieven

     
        Super Early Bird
Early Bird Regulier

            

70 km vrijetoertocht €22,50 €25,- €27,50
110 km vrije toertocht €25,- €27,50 €30,-
150 km vrije toertocht €27,50 €30,- €32,50
Dikke banden race gratis gratis gratis
Combinatieticket
€67,50
€75,-
€82,50Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan ontvang je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.
Borg stuurbordje
Tijdens jouw inschrijving betaal je €4,- borg voor het stuurbordje. (Koop je een combiticket, betaal je dus vier keer (€12,-) borg). Dit heeft te maken met duurzaamheid, zodat de stuurbordjes herbruikt kunnen worden. Na de finish krijg je de borg terug zodra je je stuurbordje inlevert, dit kan op verschillende manieren. Je kan dit doen door het te doneren aan KWF Kankerbestrijding, het in te ruilen voor een comsumptie of door een terugbetaling.

Ben je lid van de NTFU?

Dan ontvang je €3,00 korting op je inschrijving voor de Giro d'Utrecht. Kies in het inschrijftraject voor het NTFU-tarief en vul verderop je lidnummer in!

Kies jouw afstand

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen