Inschrijven

De inschrijving voor de Giro d'Utrecht op zaterdag 20 mei 2023 is geopend! Verzamel jouw fietsmaten en schrijf jullie zo snel mogelijk in! Wil jij volledig op de hoogte blijven over de Giro d'Utrecht? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Tarieven

       
     
Super Early Bird
Early Bird
Regulier

            

70 km RTV Utrecht-toertocht
€20,00 €22,50 €25,00
100 km vrije toertocht
€22,50 €25,00 €27,50
130 km vrije toertocht
€25,00 €27,50 €30,00
160 km vrije toertocht
€27,50 €30,00 €32,50
Dikke bandenracegratisgratisgratis

Groepskorting
Doe je mee in groepsverband en koop je minimaal 10 tickets (in één bestelling)? Dan krijg je 10% korting op alle bestelde tickets! Het combineren van verschillende soorten tickets is mogelijk.
Borg stuurbordje
Tijdens jouw inschrijving zal je €4,- borg betalen voor het stuurbordje. Dit heeft te maken met duurzaamheid, zodat de stuurbordjes herbruikt kunnen worden. Na de finish krijg je de borg terug zodra je je stuurbordje inlevert, dit kan op verschillende manieren. Je kan dit doen door het te doneren aan KWF Kankerbestrijding, het in te ruilen voor een comsumptie of door een terugbetaling.

Ben je lid van de NTFU?

Dan krijg je €3,00 korting op je inschrijving voor de Giro d'Utrecht. Kies in het inschrijftraject voor het NTFU-tarief en vul verderop je lidnummer in!

Geen aanmeldingen meer mogelijk voor de 90 km gravelroute.

We hebben de afgelopen weken intensief contact gehad met diverse natuurbeschermingsorganisaties op de Utrechtse Heuvelrug. De datum van Giro d’Utrecht valt in het hart van het broedseizoen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ter bescherming van de natuur hebben we kort geleden besloten om de inschrijvingen voor de gravelroute te sluiten om te voorkomen dat er overlast kan komen voor (met name) de vogelstand in het Nationaal Park.  
Voor deelnemers die zich al hadden aangemeld verandert er niets. De tocht gaat gewoon door zoals gepland en het startbewijs blijft geldig.
Nieuwe inschrijvingen zijn dus helaas niet meer mogelijk voor deze editie. Uiteraard wel voor de reguliere racefietsafstanden. Komend najaar en winter zullen wij een nieuwe reeks gravelevenementen organiseren.

Kies jouw afstand

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen