Routes

Tijdens de Giro d'Utrecht fietsen we oostwaarts in de richting van de Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk proberen we ook wat hoogteverschillen mee te pakken in de routes, want dat is natuurlijk kenmerkend voor de Giro d'Italia. De routes voor 2023 staan nog niet helemaal vast, maar hieronder zijn al wel de conceptroutes voor dit jaar te vinden.

Let op: de afstanden en onderdelen zijn dit jaar anders! We hebben de komende editie een vrije toertocht van 70 km, 100 km, 130 km en 160 km op het programma staan. Daarnaast organiseren we een graveltocht van 90 km én een dikke banden race voor de allerkleinsten. Dit laatste onderdeel is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.

70 kilometer

 

Utrecht - Utrecht | 70 kilometer

Binnenkort wordt hier meer info bekendgemaakt over de 70 km route van de Giro d'Utrecht 2023. Hiernaast zie je nu de concept route staan.

100 kilometer

Utrecht - Utrecht | 100 kilometer

Binnenkort wordt hier meer info bekendgemaakt over de 100 km route van de Giro d'Utrecht 2023. Hiernaast zie je nu de concept route staan.

130 kilometer

 

Utrecht - Utrecht | 130 kilometer

Binnenkort wordt hier meer info bekendgemaakt over de 130 km route van de Giro d'Utrecht 2023. Hiernaast zie je nu de concept route staan.

160 kilometer

Utrecht - Utrecht | 160 kilomEter

Binnenkort wordt hier meer info bekendgemaakt over de 160 km route van de Giro d'Utrecht 2023. Hiernaast zie je nu de concept route staan.

90 kilometer graveltocht

UTRECHT - UTRECHT | 90 KILOMETER

Binnenkort wordt hier meer info bekendgemaakt over de 90 km gravel route van de Giro d'Utrecht 2023. Hiernaast zie je nu de concept route staan.

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen