KWF Kankerbestrijding

Dit jaar steunt Central Events met haar 3 Utrechtse topevenementen Giro d'Utrecht, Tour d'Utrecht en Vuelta a Utrecht, KWF Kankerbestrijding. De organisaties roepen samen elke deelnemer op om bij te dragen. Fiets tegen kanker en vóór het leven tijdens deze fantastische tochten.

Jouw bijdrage maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF het verschil en jij kunt daaraan bijdragen.

Laat je sponsoren voor jouw deelname aan Giro, Tour en/ of Vuelta d’Utrecht. Als jij je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, word je beloond met een gratis startbewijs en uniek Fiets tegen kanker shirt. Fondsenwerven doe je in een handomdraai met jouw eigen actiepagina!

Ik schrijf me gratis in via KWF


Alleen een actiepagina
Wil jij je wel laten sponsoren, maar wil je niet minimaal 500 euro ophalen? Dan kun je zelf je startbewijs via Central Events regelen en daarnaast een actiepagina maken. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je alsnog het unieke Fiets tegen kanker-shirt. KWF zal jou steunen in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepagina


Kanker raakt iedereen, 1 op de 3 Nederlanders krijgt de diagnose. Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen de ziekte, maar nog altijd overlijden jaarlijks zon 45.000 Nederlanders aan kanker. Voor onderzoek is geld nodig, en daarin kun jij het verschil maken. Fiets met ons mee tegen kanker.

Het is voor iedereen mogelijk om een steentje bij te dragen. Mocht je geen actiepagina aan willen maken, kan je bij je inschrijving er als nog voor kiezen om een vrije donatie aan het KWF te doen. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen